رئیس جمهور در آیین آغاز عملیات اجرایی ۴۸ پروژه بزرگ صنعتی کشور با تاکید بر وظیفه تسهیل گری و حمایتی دولت از فعالیتهای اقتصادی گفت: پیام گروه «پیشرانان پیشرفت ایران» به برای سرمایهگذاران و شرکتهای خارجی، امنیت سرمایهگذاری و ضمانت سود است.
به گزارش روابط عمومی شرکت سرمایهگذاری توسعه معادن و فلزات، آیتالله سیدابراهیم رئیسی در آیین آغاز عملیات اجرایی ۴۸ پروژه بزرگ صنعتی کشور نیز ضمن تقدیر از فعالان اقتصادی، دستیابی به رشد ۸ درصدی را منوط به افزایش بهرهوری، تولید و اشتغال عنوان کرد و با اشاره به همافزایی و هماهنگی ایجاد شده در گروه «پیشرانان پیشرفت ایران»، آن را یک تجربه موفق در راستای انجام کارهای بزرگ توصیف کرد و پیام آن را پویایی، امید، ایستادگی، اعتماد به نفس عنوان کرد که به سرمایهگذاران خارجی، امنیت سرمایهگذاری و ضمانت سود را نشان میدهد و موجب همراهی آنها میشود.
رئیس جمهور همچنین اساس اقتصاد اسلامی را تولید و کار اعلام کرد و با تاکید بر ایجاد فضای مناسب کسب و کار برای فعالان اقتصادی و تسهیلگری و حمایت را از وظایف دولت خواند و تهیه نقشه پیشرفت صنعت را یک امر ضروری دانست.
ترکیب سهامداران؛ ویژگی مهم «گروه پیشرانان پیشرفت ایران»
در بخش دیگر این مراسم، دکتر سیدرضا فاطمی امین، وزیر صنعت، معدن و تجارت نیز ضمن اشاره به سرمایهگذاری ۲۰۰ هزار میلیارد تومانی برای اجرای ۴۸ طرح بزرگ صنعتی کشور، ترکیب سهامداران را یکی از ویژگیهای منحصر به فرد در اجرای این طرحها عنوان کرد و گفت: پروژههای نیمهتمام زیادی در کشور وجود داشت که با توجه به توان مالی و فنی مناسب این سهامداران، انشاالله شاهد انجام طرحها در بازه زمانی تعیین شده خواهیم بود.
دکتر فاطمی امین: در ادامه به اجرای عملیاتی معدن «جانجا» در استان سیستان و بلوچستان اشاره کرد و با تاکید بر واگذاری بخشی از سهام این پروژه به مردم منطقه، توجه به کل زنجیره و رعایت توازن در سرمایهگذاری را یکی از مزایای این طرح عنوان کرد و سرمایهگذاری جدید در حوزه صنعت و معدن را شرط مهم برای حفظ و ارتقاء رشد تولید در این حوزه دانست.
گفتنی است صبح امروز (یکشنبه) مراسم امضای اسناد و تفاهمنامههای مربوط به اجرای ۴۸ پروژه بزرگ صنعتی کشور توسط مدیران عامل شرکتهای سرمایهگذار و مجری با حضور رئیس جمهور، وزرای صمت، نفت و اقتصاد، رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی و مدیران عامل «گروه پیشرانان پیشرفت ایران» برگزار شد.
شرکت سرمایهگذاری توسعه معادن و فلزات ، شرکت معدنی و صنعتی گل گهر، مجتمع فولاد مبارکه، شرکت ملی صنایع مس ایران، شرکت معدنی و صنعتی چادرملو و شرکت گروه گسترش نفت و گاز پارسیان به عنوان «گروه پیشرانان پیشرفت ایران» مسئولیت سرمایهگذاری در این ۴۸ پروژه بزرگ صنعتی در ۱۳ استان کشور و با سرمایهگذاری معادل ۱۴ میلیارد دلار را بر عهده دارند.