EN

اسلاید قبلی
اسلاید بعدی

پروژه فولاد سرمد ابرکوه با پیشرفت فیزیکی ۶۴ درصدی به مرحله نصب تجهیزات رسید + ویدیو

شرکت صنایع آهن و فولاد سرمد ابرکوه از معدود شرکت‌هایی محسوب می‌شود که موفق به اجرای هم‌زمان نصب اسکلت و تجهیزات کارخانه فولادسازی شده و همین مسئله سرعت پیشرفت پروژه را به شدت افزایش داده است. لازم به ذکر است تست گرم خط تولید پروژه کلاف‌سازی با ظرفیت تولید سالانه ۴۵۰ هزارتن مفتول و کلاف در هفته پایانی شهریور ماه با موفقیت انجام شد.

ادامه مطلب »

طرح طلایی هیمکو؛ احداث بزرگترین اسکله بارگیری مواد فله معدنی

ظرفیت‌های موجود در بخش لجستیک و حمل و نقل صنعت و توانمندی بالای شرکت مدیریت بین‌المللی همراه جاده ریل دریا (هیمکو) قابل توجه است و انتظار می‌رود با راه‌اندازی طرح‌های در دست اجرا بتواند نقش مهم و موثری در حل یکی از مهمترین چالش‌های صنعت فولاد ایفا کند.

ادامه مطلب »

اینفوگرافی: آمار درخشان رکورد استخراج و تولید شرکت صبانور

شرکت صبانور درحال حاضر بزرگ‌ترین تولیدکننده سنگ آهن، کنسانتره و گندله در غرب و شمال غرب کشور می‌باشد و از نظر تولید سنگ آهن جزو ۱۰ شرکت برتر کشور محسوب میشود. محصولات تولیدی این شرکت در حال حاضر شامل سنگ آهن دانه بندی شده، کنسانتره و گندله آهن است.

ادامه مطلب »

تجلی؛ نخستین بهره‌بردار عناصر نادر خاکی

شرکت تجلی توسعه معادن و فلزات، اولین شرکت پروژه‌محور در بازار سرمایه ایران است که در آذرماه سال ۱۴۰۰ پذیره‌نویسی شده و با سرمایه اولیه ۶۲۰۰ میلیارد تومان با محوریت شرکت سرمایه گذاری توسعه معادن و فلزات و سهامداری شرکت‌های گل گهر و چادرملو آغاز به کار کرد. این شرکت در حال حاضر ۱۳ شرکت زیرمجموعه و حدود ۲۵ معدن تحت تملک دارد.

ادامه مطلب »

پروژه مهم پیشران اقتصادی «ومعادن» به نیمه راه رسید / صبا امید غرب خاورمیانه، بزرگترین گندله‌ساز غرب

سرمایه گذاری مورد نیاز جهت بهره‌برداری از پروژه گندله سازی صباامید غرب خاورمیانه در حدود ۲ هزار میلیارد تومان و ۱۸ میلیون دلار برآورد شده و تا پایان خرداد ماه سال ۱۴۰۳ پیشرفت فیزیکی بیش از۵۰ درصدی داشته و پیش بینی شده تا پایان شهریور ماه سال ۱۴۰۴ این کارخانه به مرحله راه‌اندازی برسد.

ادامه مطلب »

۶ حادثه ویرانگر معادن زغال‌سنگ در طول تاریخ و درس‌های آموزشی آن

دکتر کیارش مهرانی، معاون مالی و اقتصادی شرکت سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات

……………………………………………………………….

ناقوس مرگبار حادثه جانگداز فوت بیش از ۵۰ معدنکار منطقه طبس بسیار سوزناک و تکان دهنده بود و درد بزرگی را برای جامعه ایجاد کرد؛ ضمن عرض تسلیت به مردم شریف ایران، به ویژه خانواده‌های داغدار و جامعه معدنی کشور، بر آن شدم تا حوادث تلخ معادن زغال سنگ را بهمراه علل و آسیب‌های آن بررسی کنم.

ادامه مطلب »
گزارش روزانه بازار سهام و کامودیتی ها

گزارش بازار سرمایه و کامودیتی‌ها/ مهر ماه ۱۴۰۳

شامل : شاخص کل بورس / خلاصه وقایع روزانه بورس و اوراق بهادار تهران / وضعیت معاملات سهام شرکت های معدنی و فلزی / ارزش روز خالص دارایی های بورسی شرکت سرمایه گذاری توسعه معادن و فلزات / آخرین نرخ زنجیره فولاد و کامودیتی ها و سایر مطالب و اطلاعات مفید دیگر

ادامه مطلب »

مدیرعامل شرکت توسعه معادن و صنایع مس جانجا عنوان کرد:
سرمایه‌گذاری ۴۰۰ میلیون یورویی در مس جانجا

طرح مس جانجا متشکل از پروژه‌های مختلف در بخش معدن، احداث کارخانجات و زیرساخت است. هدف این طرح انجام سرمایه‌گذاری به منظور اکتشاف تکمیلی، تجهیز، آماده‌سازی و بهره‌برداری از معدن مس جانجا و احداث و بهره‌برداری از کارخانه تولید کنسانتره مس به ظرفیت سالانه حدود ۱۳۰ هزار تن کنسانتره و محصولات جانبی دیگر تا سال ۱۴۰۶ است.

ادامه مطلب »

درباره شرکت

شرکت سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات یکی از بزرگ‌ترین شرکت‌های سرمایه‌گذاری در ایران است که بیش از ربع قرن در عرصه توسعه بخش معدن کشور حضور جدی داشته است.
سرمایه‌گذاری در بخش‌های استخراج کانی‌های فلزی و فلزات اساسی، معادل ۹۰ درصد ترکیب دارایی‌های شرکت را تشکیل داده است.

همچنین ۸۰ درصد دارایی‌های شرکت سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات ، مرکب از سهام شرکت‌های پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران بوده و بیشترین سرمایه‌گذاری شرکت، در زنجیره سنگ آهن و فولاد متمرکز است.

این شرکت از سهامداران عمده مجموعه‌های بزرگ معدنی و فولادی ایران از قبیل شرکت‌های؛ معدنی و صنعتی گل گهر، معدنی و صنعتی چادرملو، سنگ آهن گهرزمین، شرکت ملی مس، معدنی و صنعتی صبانور، مجتمع فولاد خراسان، آهن و فولاد ارفع، پویا انرژی، کارخانجات کابل‌سازی شهید قندی، تجلی توسعه معادن و فلزات، گسترش کاتالیست ایرانیان، پرتو تابان معادن و فلزات و شرکت کک طبس است.

این مجموعه یک هلدینگ توسعه‌محور با هدف ارتقاء معدن و صنایع معدنی در کشور به شمار می‌رود.

ساختمان شرکت سرمایه گذاری توسعه معادن و فلزات

پروژه ها

شرکت صنایع فولاد کردستان

شرکت صنایع فولاد کردستان با هدف تولید و احداث کارخانه تولید آهن اسفنجی با ظرفیت ۱.۶ میلیون تن در شهرستان بیجار و کارخانه ذوب و فولاد سازی با ظرفیت ۱ میلیون تن در شهرستان قروه در سال ۹۷ به ثبت رسید و با حمایت و تامین مالی سهامداران خود مشغول فعالیت جهت تحقق این اهداف می باشد.

شرکت صبا امید غرب خاورمیانه

شرکت صبانور با درصد مالکیت ۷۰ درصد و شرکت تجلی توسعه معادن و فلزات با درصد مالکیت ۳۰ درصد سهامدران شرکت صبا امید هستند. کارخانه مذکور با ظرفیت تولید ۱ میلیون تن گندله در سال در مجاورت کارخانه یک میلیون تنی کنسانتره شهرک جهت تأمین خوراک لازم زنجیره فولاد کردستان احداث می گردد.

شرکت تولید و توسعه پویا انرژی نگین سبز خاورمیانه

شرکت تولید و توسعه پویا انرژی نگین سبز خاورمیانه مالک دو نیروگاه شهید باکری سمنان با ظرفیت ۱۶۵ مگاوات و نیروگاه شهید بسطامی شاهرود با ظرفیت ۱۸۳ مگاوات می باشد. و در حال حاضر با اجرای پروژه نیروگاه خورشیدی ( فتوولتاییک ) ۱۰ مگاواتی سمنان قصد دارد تا به بازار تولید انرژی پاک وارد شود.

شرکت تهیه و تولید مواد معدنی شرق فولاد خراسان

شرکت تهیه و تولید مواد معدنی شرق فولاد خراسان مالک دو مجتمع در شهر سنگان دارای معادن سنگ آهن مختلفی می باشد که بر اساس توافق صورت گرفته با سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) مقرر گردیده است، سنگ آهن مورد نیاز کارخانه کنسانتره ۲.۵ میلیون تنی شرکت تهیه و تولید مواد معدنی شرق فولاد خراسان از آنومالی های A، B و C معادن سنگان تامین گردد.

شرکت آهن و فولاد سرمد ابرکوه

مجتمع آهن و فولاد سرمد ابرکوه، بهره‌برداری از واحد نورد خود با ظرفیت تولید اسمی سالیانه ۴۵۰ هزارتن انواع میلگرد آجدار ۸ تا ۳۲ میلی‌متر را در آذر ماه ۱۳۹۵ آغاز نموده و طرح‌های احداث واحد کلاف و کارخانه فولادسازی با ظرفیت تولید سالیانه ۶۰۰ هزارتن شمش فولادی را نیز در راستای اهداف خود در دست دارد. واحد فولادسازی به صورت شارژ مستقیم هستند که این فناوری تا ۳۰ درصد در مصرف انرژی صرفه‌جویی می‌کند.

شرکت آهن و فولاد سرمد ابرکوه

با توجه به زیر ساخت های موجود و به منظور تکمیل سبد محصوﻻت تولیدی واحد نورد و نظر به تعداد اندک واحدهای سیم سازی در کشور، زود بازده بودن پروژه سیم سازی، تقاضای بازار برای این محصول و ارزش افزوده قابل توجه این محصول نسبت به محصوﻻت طولی، این شرکت ساخت یک واحد سیم سازی با ظرفیت تولید اسمی سالیانه ۴۰۰،۰۰۰ تن با هدف تولید مفتول و سیم فوﻻدی از سایز ۵.۵ تا ۱۶ میلیمتر از نوع آجدار و ساده با همکاری شرکت Primetals ایتالیا در سال ۱۳۹۶ از طریق شرکت CPG آلمان آغاز نموده است.

شرکت توسعه آهن و فولاد گل گهر

ایجاد ظرفیت ۳ میلیون تن ورق در یک مرحله از ویژگی‌های منحصر به فرد این کارخانه می‌باشد. شارژ آهن اسفنجی به روش گرم در کوره‌های EAF و همچنین به دلیل استفاده از تکنولوژی Endless شرکت پریمتالز، مصرف انرژی و مواد به مقدار قابل توجهی کاهش می یابد که در ایران بی نظیر می باشد.

شرکت کاوند نهان زمین

هدف این طرح احداث واحد تولید بیلت فولادی به ظرفیت ۴۰۰ هزار تن در سال در اندیمشک خوزستان می باشد.

شرکت‌های سرمایه‌پذیر